Изпълнителният съвет на Продължаваме промяната единодушно избра Никола Минчев за водач

...
Изпълнителният съвет на Продължаваме промяната единодушно избра Никола Минчев за водач
Коментари Харесай

ПП посочи Никола Минчев за водач на евролистата, започва преговори с ДБ за общо явяване

Изпълнителният съвет на " Продължаваме промяната "  единодушно избра Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за Европейски парламент.

Това оповестиха през днешния ден от партията след провелото се постоянно съвещание.

На този стадий обаче не е ясно каква листа вероятно ще води някогашният ръководител на Народното събрание - дали такава единствено на Политическа партия или обединена с " Демократична България ". При втория вид водачеството му би трябвало да бъде утвърдено и от органите на партиите в дясното обединяване.

Затова от групировката през днешния ден са взели още едно решение: за разговори за общо явяване с Демократична България, " тъй като единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа ".

" Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание, и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика ", представен е да споделя съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

Самият Никола Минчев се разгласи неотдавна " за " общо явяване.

Както Клуб Z писа, диалози в обединяването освен се водят, като се чака обща листа, а и към този момент се разпределят места. Така Минчев се чака да е лидер, втора да е номинацията на " Да, България " - брачната половинка на починалия правист Кристиан Таков - Боряна Мусева. Третото място е отредено за Даниел Лорер (ПП), четвъртото - за Деница Симеонова (ПП). Сегашният евродепутат Радан Кънев (ДСБ) е подложен под номер пет. В същото време изследвания показват три, най-много четири места за ПП-ДБ в новия Екологичен потенциал.

Припомняме, че Никола Минчев трябваше да стане ръководител на Народното събрание след ротациията през март. Мястото обаче реши да заеме водачът на ДСБ Атанас Атанасов.

Изпълнителният съвет дефинира и водещите тематики, които Политическа партия ще пази в границите на европейското семейство, оповестяват още от Политическа партия. Те са:
Европейски приходи в европейска България;Промяна в метода към миграцията в Европа;Силна стопанска система в чиста природа;Защитена България със мощна войска.Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР